Firma hjemmeside

FÅ EN NY FIRMA HJEMMESIDE

Nordic Web Design skaber skræddersyede firma hjemmesider med fokus på din virksomhed.

Vi lægger stor vægt på den indledende dialog og din virksomheds profil. Det er vigtigt for os at skabe en hjemmeside, der afspejler din virksomheds profil og appellerer til dine kunder. Vi tilpasser løsninger, så du får en hjemmeside, der passer til dine behov og budget.

Vedligehold din firma hjemmeside

Vi tilknytter altid et brugervenligt redigeringsmodul til din firma hjemmeside. Vi er specialister i WordPress og vil guide dig i brugen, så du selv kan redigere indholdet på din hjemmeside. Desuden kan du få statistik over antal besøg på din hjemmeside. Vi udvikler også skræddersyede CMS-løsninger til kunder med særlige behov, f.eks. kundedatabaseintegration, ejendomsudlejning, ordrebehandling, og mere.

Fuld service og support

Vi tilbyder komplet service og support til din firma hjemmeside. Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp med mailopsætning, løbende rettelser eller opdateringer til din hjemmeside. Vores servicepakke inkluderer webhotel, domænenavn, CMS og mail – så du behøver ikke bekymre dig om det tekniske.

Gratis råd og sparring

Ring til os på 71 10 02 03 – med 20 års erfaring inden for online markedsføring og hjemmesidedesign er vi klar til at hjælpe dig med dine behov.

Få et tilbud

Seneste referencer

Vi designer typisk i WordPress og giver gerne en personlig gennemgang i, hvordan du selv løbende nemt kan vedligeholde og opdatere din hjemmeside. Står vi for driften af hjemmesiden, så hjælper vi altid med opdateringer, gode råd og vejledning.

Se flere referencer her →

Maler Thuesen

CPH Brolægning

Happy auto

Hvad siger kunderne

Fantastisk hjælpsomhed & service

Professionel, serviceorienteret og ordentlig er nogle af de ”mærkater”, jeg får lyst til at sætte på Kasper. Fra opstart af samarbejdet, hen over udvikling og launch af nyt site til drift af dette, har Kasper vist sig som en yderst kompetent sparringspartner. Han har ydet den vejledning og service, der har været brug for fra initial dialog. Med Nordic Web Design har din virksomhed altid en hånd i ryggen!

Fabiola Sommer The Pine Group

Kan klart anbefales

Det har været en helt igennem glimrende oplevelse at arbejde med Nordic Web Design. Fra start til slut er vi blevet taget i hånden af Kasper fra Nordic Web Design, som jeg ikke kan sige gode nok ting om. Jeg oplevede en ekstrem grad af samarbejdsvillighed, og reel lyst til at lave et produkt vi ville blive glade for i Aarhus Studenterradio... Og det blev vi. Hjemmesiden er moderne, stilren og virker upåklageligt. Prisen er derudover ganske favorabel taget i betragtning af, hvor god service vi fik og til stadighed får.

Asbjørn Deplace Aarhus Studenterradio

Super tilfreds med resultatet.

Nordic Web Design har virkelig forstået hvad vi gerne ville have for en hjemmeside. Prisen er super god, og har ikke betydning for kvaliteten. Det er anden gang jeg får Nordic Web Design til at lave en hjemmeside, og er endnu engang super tilfreds med resultatet.

Malene Ryberg Studio Hendry Hamm

PROFESSIONEL OG SUPER SERVICEMINDET

Jeg har fået lavet flere hjemmesider hos Nordic Web Design. Senest mindreader.dk. Både når der skal laves nye sider eller opdateringer af eksisterende, sker det hurtigt, nemt og bekvemt. Jeg kan absolut anbefale Kasper og Nordic Web Design.

Henrik Specht Mindreader

Tak til Kasper Brangstrup

Tak til Kasper Brangstrup for en fantastik fed hjemmeside han har lavet for min virksomhed Happy Auto. Nem dialog og forståelse af mine ønsker til hjemmeside. Kæmpe anbefaling!

Abdel Mojab Happy Auto

Super professionelle hjemmesider til en glimrende pris

Jeg må sige at Nordic Web Designs priser grænser til det uforståelige. For hvordan man kan levere et produkt som er så funktionelt og med et så smart design / funktionalitet til en så fin pris er mig næsten en gåde. Uanset prisen så lever Nordic Web Design helt op til hvad de lover på telefonen. Jeg havde blot tænkt mig et visitkort på nettet men med et par billeder af de ansatte og Nordic Web Designs fine design så fik jeg mere til; nemlig et stykke glimrende firmaidentitet på nettet. Adm. Dir, Martin Knudsen , Targett

Martin Knudsen Targett

Søgemaskineoptimering (SEO)
for Din Firma Hjemmeside

Når vi har designet din firma hjemmeside, er det afgørende, at den også bliver fundet på Google og andre søgemaskiner. Vi tilbyder grundlæggende søgemaskineoptimering (SEO), så du kan blive fundet på dine vigtigste søgeord og sætninger.

Afhængigt af konkurrencen på dine søgeord kan der være behov for mere avancerede SEO-strategier. Vi skræddersyr vores tilgang til dine behov for at maksimere synligheden online.

Vi tilbyder også opsætning af betalte søgeord på Google via Google Ads. Selvom dette kan være effektivt, er vores fokus at optimere din hjemmeside til at opnå gode placeringer i de organiske søgeresultater, hvilket typisk er mere omkostningseffektivt på lang sigt.

Kontakt os for at lære mere om vores SEO-tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din online synlighed.

Skal vi tage billederne til din firma hjemmeside?

Få taget billeder af dig selv, dine ansatte, ydelser eller produkter. Du er velkommen hos os, men vi kommer gerne ud til dig. Vi samarbejder med en af de skarpeste erhvervsfotografer til og ved at med de rigtige billeder kan du at skabe et brand, der skiller sig ud og styrker dit budskab. Hun har mange års erfaring som erhvervsfotograf og har referencer såsom STARK, EDC Mæglerne og Telenor. Kontakt os for tilbud og fremvisning af portfolio.

Kontakt os på telefon
71 10 02 03