Firma hjemmeside

FÅ EN FLOT FIRMA HJEMMESIDE

Nordic Web Design designer firma hjemmesider med fokus på din forretning.

Vi har stort fokus på den indledende dialog og din virksomheds profil. Vi ved hvor vigtigt det er, at ende op med en hjemmeside som afspejler din virksomhed’s profil og tiltaler dine kunder.  Vi skræddersyr gerne en løsning til dig, så du får den hjemmeside der passer til dit firma’s behov og økonomi.

CMS – Rediger i din firma hjemmeside

Der kobles som udgangspunkt altid et brugervenligt CMS på din firma hjemmeside. Vi har god erfaring med WordPress og underviser dig i brugen, så du selv kan redigere indholdet i din firma hjemmeside. Du kan også se en statistik med oversigt over antal besøg på din firma hjemmeside. Vi udvikler også specieldesignet CMS til kunder som har behov for at kunne noget særligt, det kan være kundedatabearbejdning, udlejning af ejendomme, oprettelse og implementering af kundeordre m.m.

Fuld service og support

Vi giver dig fuld service og support på din firma hjemmeside. Du kan blot ringe eller skrive, hvis du skal bruge hjælp til alt såsom mailopsætning, løbende rettelser og opdateringer til din hjemmeside. En fuld serviceaftale er inklusiv webhotel, domænenavn, CMS og mail – du behøver alså ikke selv bruge hverken tid eller have viden om alt det tekniske.

Gratis råd og sparring

Ring til os på 71 10 02 03 – vi har 20 års erfaring i online markedsføring og design af hjemmesider.

Firma hjemmeside

Få et tilbud

WEBHOTEL MED DIN FIRMA HJEMMESIDE

Hosting / webhotel hos Nordic Web Design = stabilitet på din hjemmeside

Vi tilbyder professionel sikker SSL/https hosting af din firma hjemmeside, som Nordic Web Design har designet og udviklet. Vi tilbyder også opsætning af dedikerede servere, hvis din hjemmeside kræver lidt ekstra ressourcer.  Vi kan dog sagtens benytte din eksisterende hostingudbyder, såfremt du ønsker dette.

Optimeret til Google

Når vi har designet din firma hjemmeside skal den også findes på Google. Vi kan udfører den grundlæggende søgemaskineoptimering, så du også bliver fundet på dine vigtigste søgeord og sætninger. Alt efter hvor stor konkurrencen er, kan der være behov for at gå endnu mere i dybden. Vi tilbyder også opsætning af de betalte søgeord på Google via Google Ads. Selvom det selvfølgelig er billigere, at få din firma hjemmeside fundet i de almindelige søgeresultater.

Tekstforfatning til firma hjemmeside

Få skrevet alle teksterne til din firma hjemmeside af en tekstforfatter.

Det kan være en svær opgave at formidle, hvem man er, hvad man står for, og hvad man kan tilbyde på en letforståelig måde, der appellerer til din målgruppe. Derfor har vi valgt at have en tekstforfatter tilknyttet, som du kan komme i dialog med. Vores tekstforfatter er uddannet i International Virksomhedskommunikation og har gennem sit uddannelsesforløb arbejdet med blandt andet journalistik og ekstern kommunikation. En god tekst og et godt webdesign, er en god genvej til flere kunder via din firma hjemmeside.

firma hjemmeside Nordic web design

Hvad siger vores kunder

"Jeg kan kun give Nordic Web Design min bedste anbefaling. Jeg har arbejdet sammen med Nordic Web Design i forbindelse med opbygning af nyt firmasite – Det har været en sand fornøjelse.."
Fabiola Sommer
The Pine Group
"Kan varmt anbefale Nordic Web Design. De kan deres kram og holder altid deres aftaler. Specielt tak til Kasper Brangstrup for design og ide."
Søren Pedersen
Stationsvejens Auto
"Nordic Web Design har virkelig forstået hvad vi gerne ville have for en hjemmeside. Prisen er super god, og har ikke betydning for kvaliteten. Det er anden gang jeg får Nordic Web Design til at lave en hjemmeside, og er endnu engang super tilfreds med resultatet."
Malene Ryberg
Studie Hendry Hamm
"Det har været en helt igennem glimrende oplevelse at arbejde med Nordic Web Design. Fra start til slut er vi blevet taget i hånden af Nordic Web Design, som jeg ikke kan sige gode nok ting om."
Asbjørn De Place
Aarhus Studenterradio

Skal vi tage billederne til din firma hjemmeside?

Få taget billeder af dig selv, dine ansatte, ydelser eller produkter. Du er velkommen hos os, men vi kommer gerne ud til dig. Vi samarbejder med en af de skarpeste erhvervsfotografer til og ved at med de rigtige billeder kan du at skabe et brand, der skiller sig ud og styrker dit budskab. Hun har mange års erfaring som erhvervsfotograf og har referencer såsom STARK, EDC Mæglerne og Telenor. Kontakt os for tilbud og fremvisning af portfolio.

Kontakt os på telefon
71 10 02 03