Om Nordic Web Design

Webbureau med kunden i fokus

Nordic Web Design startede i 2008 med en misson om at tilbyde prisvenlige hjemmesideløsninger hvor den personlige kontakt er i fokus. Det har ikke ændret sig og vi har i dag designet over 2.000 hjemmesider. Vi tilbyder fuld drift og vedligeholdelse af de hjemmesider vi udvikler.

Vores arbejdsgang

Vi følger altid specifikke trin, når vi arbejder på et hjemmesideprojekt. På den måde kan vi holde det hele organiseret, og det skaber en fælles forståelse for opgaven så vi kommer ordentligt i mål.

Kontakt os

Hvilke værktøjer bruger vi?

Vi følger med stor interesse udviklingen af software og værktøjer, som kan give os de bedste forudsætninger for vores projekter.

FAQ

Ja! Da vi bruger den mest brugervenlige software, er det meget nemt at redigere tekst, billeder og andet indhold på siderne. Du kan næsten ændre alt, hvis du vil. Vi tilbyder altid hjælp og opdatere gerne for dig hvis du synes det er bedre, det er en del af vores service.

Prisen afhænger altid af opgaven, men du kan få en hjemmeside fra 4.900,-. Den endelige pris afhænger af dine behov og ønsker, designet og funktionaliteten. Du kan sende en besked og vi kan give dig et tilbud – kontakt os her!

Du ejer selv hjemmesiden. Selvom vi drifter og vedligeholder din hjemmeside ejer du den. Så hvis vores samarbejde skulle stoppe, uanset årsag – så kan du altid tage din hjemmeside med dig. 

Vi vil hellere være grundige end at haste noget igennem. Typisk tager det omkring 14 dage, men det afhænger af hvor stort projektet er og hvor lang tid vi er om at få materialet klar. Skal der f.eks. først tages billeder og skrevet tekst kan det tage længere tid. Vi giver gerne et tidsestimat sammen med tilbuddet.

Hvad siger vores kunder

"Jeg kan kun give Nordic Web Design min bedste anbefaling. Jeg har arbejdet sammen med Nordic Web Design i forbindelse med opbygning af nyt firmasite – Det har været en sand fornøjelse.."
Fabiola Sommer
The Pine Group
"Kan varmt anbefale Nordic Web Design. De kan deres kram og holder altid deres aftaler. Specielt tak til Kasper Brangstrup for design og ide."
Søren Pedersen
Stationsvejens Auto
"Nordic Web Design har virkelig forstået hvad vi gerne ville have for en hjemmeside. Prisen er super god, og har ikke betydning for kvaliteten. Det er anden gang jeg får Nordic Web Design til at lave en hjemmeside, og er endnu engang super tilfreds med resultatet."
Malene Ryberg
Studie Hendry Hamm
"Det har været en helt igennem glimrende oplevelse at arbejde med Nordic Web Design. Fra start til slut er vi blevet taget i hånden af Nordic Web Design, som jeg ikke kan sige gode nok ting om."
Asbjørn De Place
Aarhus Studenterradio

Kontakt os på telefon
71 10 02 03