Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering Google!

Hvad skal der til for at komme til tops? 

Få en gratis gennemgang af din hjemmeside og find ud af hvad der kræves for at få en bedre placering på Google!

Hvad er Søgemaskineoptimering på Google?
Søgemaskineoptimering på Google betyder at vi sammen finder de mest optimale søgeord eller søgeordssætninger, som passer til dit firma og fokusere målrettet, for at få din hjemmeside ind i top 10 på disse søgeord. Hvis du for eksempel er tømrer og lever af lokalområdet i Vejle og omegn vil det være oplagt at fokusere på at få dig til tops i din egen by, i stedet for at ”slås” med hele landet om søgeordet ”tømrer”

Der er mange måder og metoder du kan bruge, men det vigtigste er en god og reel rådgivning med gode råd og nogle kreative hoveder, så vi sammen kan fokusere på, at få gode resultater med mindst mulig spild af tid og dine penge. Google Søgemaskineoptimering er fantastisk at følge med i og vi tilbyder ugentlige rapporter, så du selv kan følge med i din Søgemaskineoptimering.

Hvorfor optimere på Google?
Betyder der noget om jeg ligger på side 1 eller på side 2? Ifølge analyser fra Google går KUN 6 % videre til side 2 – Så hvis du skal bruge din hjemmeside til at få nye kundehenvendelser, så skal der arbejdes på at optimere og forbedre din placering i søgeresultaterne.

Få et tilbud

Google adwords vs Søgemaskineoptimering

Du kan naturligvis købe dig til besøgende, og det er der mange som har en rigtig god forretning ved at gøre. Det kan være konkurrencen om relevante søgeord er så store, at det kan være nødvendigt. Hvis du har en mindre virksomhed og ikke har lyst til at bruge 50 eller 100 tusind om året på Google adwords, ja – så kan Søgemaskineoptimering måske gøre jobbet for en brøkdel af prisen.

Garanti på godt udført Søgemaskineoptimering

Er du førstegangskøber af Google Søgemaskineoptimering hos Nordic Web Design, kan vi lave en billig testpakke så du kan se effekten inden du investere mere. Så når du kan se dine kunder forespørger på dine ydelser eller produkter – kan du fortsætte med at udbygge din Søgemaskineoptimering på Google. Lad os starte i det små – og når det giver mening at fortsætte er det fordi det kan betale sig. Spørg efter en “Google startpakke”.

firma hjemmeside Nordic web design

HVAD KOSTER SØGEMASKINEOPTIMERING?

Optimering på Google behøver ikke koste mere end få tusind kroner. Det afhænger meget af konkurrencen og hvilke ”kollegaer” som pt. Ligger foran på i Google. Vi kan sammen tage en gratis analyse for at se hvad du kan forvente af placering på Google og til hvilken pris.

Hvordan kommer vi i gang med Søgemaskineoptimering

SØGEORDSPLANLÆGNING
Vi kigger på hvilke søgeord du gerne vil findes på og eventuelle begrænsninger i forhold til geografi. Vi undersøger også hvad dine kunder søger meste efter i din branche

ONPAGE OPTIMERING
Onpage optimering refererer til alle de forbedringer som skal udføres på din hjemmeside, for at forbedre din position på Google

LINK BUILDING
Link building er vigtigt og betyder vi skal øge antallet og kvaliteten af ​​indgående links til din hjemmeside.

RAPPORTER OG RESULTATER
Gode værktøjer kræves for at finde ud af hvilke søgeord og forbedringer der klarer sig bedst, og hvilke som skal yderligere forbedres ved søgemaskineoptimering.