Udtalelser

Læs hvad vores kunder siger

Hos Nordic Web Design er vores kunders tilfredshed vores største prioritet. Vi er stolte af at have hjulpet mange virksomheder med at opnå deres mål gennem effektive og flotte hjemmesider. Men du behøver ikke kun tage vores ord for det – læs hvad vores fantastiske kunder har at sige om deres oplevelser med os. Vi værdsætter hver eneste feedback og bruger den til at blive endnu bedre.

Fantastisk hjælpsomhed & service

Jeg kan kun give Nordic Web Design og Kasper Brangstrup min bedste anbefaling. Jeg har arbejdet sammen med Kasper i forbindelse med opbygning af nyt firmasite – Det har været en sand fornøjelse. Professionel, serviceorienteret og ordentlig er nogle af de ”mærkater”, jeg får lyst til at sætte på Kasper. Fra opstart af samarbejdet, hen over udvikling og launch af nyt site til drift af dette, har Kasper vist sig som en yderst kompetent sparringspartner. Han har ydet den vejledning og service, der har været brug for fra initial dialog. Med Nordic Web Design har din virksomhed altid en hånd i ryggen!
Fabiola Sommer
Conscious leadership
Kan klart anbefales.

Det har været en helt igennem glimrende oplevelse at arbejde med Nordic Web Design. Fra start til slut er vi blevet taget i hånden af Kasper fra Nordic Web Design, som jeg ikke kan sige gode nok ting om. Jeg oplevede en ekstrem grad af samarbejdsvillighed, og reel lyst til at lave et produkt vi ville blive glade for i Aarhus Studenterradio... Og det blev vi. Hjemmesiden er moderne, stilren og virker upåklageligt. Prisen er derudover ganske favorabel taget i betragtning af, hvor god service vi fik og til stadighed får mht. vedligeholdelse.
Asbjørn De Place
Aarhus Studenter radio
God investering

Jeg blev anbefalet at bruge Nordic Web Design og har bestemt ikke fortrudt mit valg. De er professionelle i deres fag og jeg bruger deres support en del, og det er dejligt at mærke at jeg ikke er en "åh nej, ringer du nu igen med rettelser" men altid bliver mødt med et smil og feedback på mine ideer til rettelser. Selve hjemmesiden har været billig og har tjent sig selv ind mange gange.
Henning Rode
Håndværker 112
Super god service

Rigtig god kundeservice. Professionel vejledning hele vejen gennem forløbet med opbygning af webshop. Kan klart anbefales.
Annette Lykkehøj Skydsgaard
Nice and Pure
Kan deres kram

"Kan varmt anbefale Nordic Web Design. De kan deres kram og holder altid deres aftaler. Specielt tak til Kasper Brangstrup for design og ide."
Søren Pedersen
Fyns Autoteknik
Super tilfreds med resultatet.

Nordic Web Design har virkelig forstået hvad vi gerne ville have for en hjemmeside. Prisen er super god, og har ikke betydning for kvaliteten. Det er anden gang jeg får Nordic Web Design til at lave en hjemmeside, og er endnu engang super tilfreds med resultatet.
Malene Ryberg
Studio Hendry Hamm
Utrolig proffesionel og hurtig service

Vi stod og havde akut behov for en hjemmeside. Nordic Web Design løste opgaven på rekord tid. Resultatet er blevet en funktionel og proffesionel hjemmeside, som vi endda selv kan redigere i nu efter de kyndigt har sat os ind i deres meget brugervenlige system. Under hele processen havde vi en tæt dialog med en medarbejder fra Nordic Web Design både på mail og telefon. De har svaret hurtigt tilbage på alle henvendelser - og man får et ordenltigt svar, hvilket er rart, når man ikke har forudgående kendskab til design af hjemmesider. Alt i alt en stor fornøjelse at arbejde sammen med Nordic Web Design.
Caroline
DM Tagservice
Utroligt men sandt

Det lød næsten for godt til at være sandt, da jeg blev kontaktet af en sælger fra Nordic Web Design, men hvor er jeg lykkelig for, at jeg lod mig overbevise om, at det var dem, der skulle lave min hjemmeside. Flot og professionelt design på ingen tid. Fuldstændig fantastisk, at man selv kan lave rettelser efterfølgende - og har man alligevel brug for hjælp, er servicen i top.
Jeanett Buch
Creative Intelligence
Super professionelle hjemmesider til en glimrende pris

Jeg må sige at Nordic Web Design's priser grænser til det uforståelige. For hvordan man kan levere et produkt som er så funktionelt og med et så smart design / funktionalitet til en så fin pris er mig næsten en gåde. Uanset prisen så lever Nordic Web Design helt op til hvad de lover på telefonen. Jeg havde blot tænkt mig et visitkort på nettet men med et par billeder af de ansatte og Nordic Web Designs fine design så fik jeg mere til; nemlig et stykke glimrende firmaidentitet på nettet.
Martin Knudsen
Targett
5 stjerner er fuldt fortjent!!

Fantastisk hjemmeside og god support Vi har fået en super nem hjemmeside til delikatessen som allerede har tjent sig hjem mange gange. De gange vi har benyttet kundeservicen har de altid reageret hurtigt og været gode til at hjælpe. 5 stjerner er fuldt fortjent!!
Christina
Delikatessen
Nordic Web Design - et fornuftigt valg

Her kan alle få en professionel hjemmeside til en utrolig billig pris! Hvis du gerne vil på nettet med en hjemmeside, og ikke har meget viden om IT og WWW, så er Nordic Web Design et fornuftigt valg. De er unge og friske, og finder stort set altid et svar.
Mogens Brolin
Team Brolin
God hjælp og søde medarbejdere

Nordic Web har givet os alt hvad vi har ønsket til en god og fornuftig pris. Samtidig har de søde og hjælpsomme medarbejdere som står klar til at hjælpe. De er dygtige til hvad de laver 🙂 vil helt klart bruge dem igen til hver en tid.
Kirstine Natalie Friis
Babesquad
Æstetikken der rammer identiteten

Jeg har fået den fedeste hjemmeside, og den udtrykker så meget hvem jeg er, hvad jeg vil og hvad jeg kan. Folk som kender mig, fortæller at designet og hele æstetikken på hjemmesiden afspejler hele min person og identitet.

Under hele forløbet med opsætningen har vi løbende og dagligt været i kontakt enten via mail, el. Via telefon. Nogle dage var vi faktisk oppe på 3-6 samtaler fordi jeg enten havde brug for hjælp til forståelse, eller fordi jeg havde fået nye ideer til siden som jeg ønskede de skulle lave. De stod mere eller mindre klar med hjælp 24-7.

Jeg har lige fra starten af vores samarbejdet, følt mig godt behandlet, serviceniveauet har været upåklageligt, og ikke mindst så har vi i samarbejde fået skabt den fedeste hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale Nordic Web Design, for det hele spiller max, og ud fra det prismæssige, så har jeg fået fuld valuta for pengene.
Kenneth Provstgård
GOJU COACHING
Anbefaler dem allerede varmt til alle

Nordic Web Design hjalp mig med at få min drøm opfyldt med en flot, enkel og meget overskuelige hjemmeside. De tog imod alle min ønsker og ideer, og fik det hele til at fungere på bedste vis, mens de undervejs kom med andre ideer og råd jeg ikke lige havde tænkt over.

Servicen var i top hele vejen igennem, ventetiden var ikke lang og jeg føler jeg har fået meget mere for pengene end ventet. Anbefaler dem allerede varmt til alle, og det vil jeg fortsætte med.
Julie Jespersen
Julie Jespersen Skrædder
Fremragende kundeservice!

Jeg kan kun anbefale Nordic Web Design.

Modtog professionel, hurtig, serviceminded og yderst behagelig kundeservice gennem hele forløbet med opbygning af min hjemmeside, og resultatet blev fantastisk! Vil slet ikke overveje andre bureauer når næste hjemmeside skal laves.
Susanne
Kiropraktisk Klinik

Kontakt os på telefon
71 10 02 03